Lid worden

Wens je lid te worden van onze vereniging? Dat kan en je bent vanzelfsprekend van harte welkom! Je hoeft zelf geen bijen te hebben om lid te worden. Ook mensen met een hart voor de bijen en de natuur zijn welkom.

Er zijn 2 mogelijkheden om lid te worden:

1. Je wenst enkel lid te worden van de Imkersbond Bonheiden.

Je bent volwaardig lid van onze vzw en ontvangt dan ook ons ledenblad. Je bent ook van harte welkom op alle activiteiten die door de Imkersbond Bonheiden worden georganiseerd. Neem een kijkje in onze agenda om een indruk te krijgen van de overvloed aan activiteiten. Dit lidmaatschap kost je amper 10€ per jaar.

Heb je zelf bijen en ben je nog geen lid van de Koninklijke Vlaamse Imkersbond via een andere vereniging, dan is de tweede optie meer iets voor jou.

2. Je wenst lid te worden van de Imkersbond Bonheiden en ook van Koninklijke Vlaamse Imkersbond.

Dit houdt in dat je volwaardig lid bent van onze vzw en alle voordelen geniet beschreven hierboven. Bijkomend ben je dan ook lid bij de Koninklijke Vlaamse Imkersbond (http://www.konvib.eu/) en kan je onder andere genieten van een groepsverzekering BA voor bijen-gerelateerde activiteiten, krijg je het konvib maandblad en kan je deelnemen aan nationaal georganiseerde vormingen en opleidingen. Dit lidmaatschap kost je amper 30€ per jaar. (40,50€ buiten België)

Je wordt eenvoudig lid door het lidgeld te storten op het rekeningnummer van onze vereniging (IBAN: BE66 9730 7564 1543 – BIC: ARSPBE22) met de vermelding van je naam en telefoon nummer. Je kan best ook nadien het contactformulier op deze website even invullen en je naam, adres, geboortedatum, e-mailadres en aantal bijenkasten vermelden. Zo hebben we meteen de nodige gegevens om je lidmaatschap verder in orde te brengen. Van zodra wij de betaling ontvangen hebben brengen onze secretaris en penningmeester alles verder in orde.

Opgelet, lidgelden zijn steeds per kalenderjaar!