More than honey!

Op zaterdag 29 maart om 19u00 wordt in Blikveld – Bonheiden de film “More than honey” vertoont in samenwerking met onze imkersbond. Wij zullen dan ook aanwezig zijn met een infostand en een inleiding geven bij de film. Als je de film al gezien hebt, kom hem dan zeker nog eens bewonderen op het grote scherm. Heb je hem nog niet gezien? Dan moet je deze datum zeker vast leggen in je agenda, want deze film is uitermate interessant voor:

– imkers: Bijen houden is iets heel speciaal, maar ook heel persoonlijk. Iedereen doet het een beetje op zijn manier en het is echt heel interessant om de grote verschillen die in deze film weerspiegeld worden te leren kennen.

– natuurliefhebbers: Je leert de bijen beter kennen vanop “een veilige afstand” en leert ook dat onze biotoop ook hun biotoop is. Met andere woorden wat wij veranderen veranderd ook meteen voor hen. Benieuwd naar de gevolgen?

– stadmussen en mensen wie het allemaal niet interesseert: Kijk in deze prachtige film even mee naar het leven van de bij en wat er veranderd in de wereld. Kijk naar de enorme verschillen die in de wereld voor komen en bedenk dan wat de invloed hiervan is op de bijen en dus ook op de toekomst van de mens en dus ook op jou… Misschien moeten we even stil staan bij welke pot honing we in de toekomst best kunnen kopen, tenminste als er nog honing is natuurlijk.

Deze film is echt een aanrader voor iedereen; kom gewoon kijken en oordeel zelf. Hieronder alvast een voorsmaakje!

 

Meer informatie over de film vind je op de website: http://www.morethanhoney-film.be/nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *